Daan Tambach

Daan Tambach

Administratief / technisch medewerker

Sinds 1 augustus 2018 ben ik werkzaam bij Pilaster VvE-beheer op de afdeling Technisch Beheer. De afgelopen 4 jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij een grote VvE-beheerder in Amsterdam. Omdat ik graag dichter bij de klant wil staan, heb ik de overstap gemaakt naar Pilaster en dat bevalt uitstekend!

Ik heb een brede bouwtechnische achtergrond als calculator en werkvoorbereider. Kennis die ik goed kan inzetten bij de behandeling van reparatieverzoeken zoals deze dagelijks binnenkomen bij onze afdeling. Doordat ik ook als calculator heb gewerkt, ben ik in staat goed een offerte te beoordelen om vervolgens besturen en collega’s van adviezen te voorzien.

De werkzaamheden zijn zeer divers en (bijna) elke dag kom je nieuwe zaken tegen, kortom je leert nog elke dag! Zaken die je in overleg met de collega's dan toch weer weet op te lossen. Iedereen is bereid elkaar te helpen heb ik gemerkt, dat is erg fijn. Samen zorg je er op deze manier voor dat de klant naar tevredenheid geholpen kan worden en dat maakt het leuk, zeker als je later van de klant hoort dat de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd zijn.

Wilt u een keer persoonlijk kennismaken omdat u ook veel contact heeft met onze afdeling? Loop dan zeker een keer langs!