Ines Bakkum

Ines Bakkum

VvE Adviseur

De afgelopen 10 jaar heb ik bij een vastgoedbelegger gewerkt. Voor de vastgoedportefeuille met daarin winkels, kantoren en woningen was ik onder meer de vertegenwoordiger van de eigenaar bij diverse VvE’s door heel Nederland. Daarvoor werkte ik als notarisklerk bij een notariskantoor in Noord-Holland, op de afdeling onroerend goed.

Mijn interesse voor het beheren van VvE’s is gevormd door de combinatie van adviseren, het oplossen van (juridische) vraagstukken en het zorgen dat alle betrokken partijen zich kunnen vinden in een gekozen oplossing. Juist daar ligt een interessante uitdaging; ervoor zorgen dat er aandacht is voor het belang van alle appartementseigenaars én de conditie van het appartementencomplex op de lange termijn niet uit het oog wordt verloren. Als dat lukt, haal ik daar veel werkplezier uit.

Tijdens mijn vorige functies heb ik Pilaster leren kennen als een organisatie met buitengewone vakkennis en een prettige, toegankelijke Noord-Hollandse mentaliteit. Ik ben blij deel uit te mogen maken van dit team.