Selva Leitner – Stam

Selva Leitner – Stam

Financieel administratief medewerker

Na het behalen van mijn diploma Bedrijfsadministrateur heb ik bij twee bedrijven gewerkt als financieel medewerkster. In 2013 ben ik begonnen bij Pilaster VvE Beheer. Ik heb het hier nog altijd erg naar mijn zin. De eerste twee jaar heb ik de complete administratie voor alle VvE’s verzorgd. Sinds eind 2015 is de financiële afdeling uitgebreid.

Binnen het financiële team verzorgen wij het financiële werk van A tot Z. Wij houden dagelijks de gehele financiële administratie van alle VvE’s up-to-date, zodat eigenaars en bestuur van de VvE te allen tijde online een correcte inzage hebben in de financiële situatie. Het gehele jaar door hebben wij te maken met strakke planningen en deadlines. Het motiveert mij om tijdig alle benodigde financiële stukken beschikbaar te hebben. Denk hierbij aan jaarverslagen, besluiten genomen in de vergaderingen en begrotingen die goedgekeurd moeten worden. Ik vind het fijn om goed contact te hebben met de beheerder en de bestuursleden.

Zelf kan ik in de vergaderingen de financiële stukken niet toelichten. Voor mij des te meer reden om de stukken voor de vergadering zo compleet en volledig mogelijk mee te geven aan de beheerder. Het leuke bij Pilaster is, dat je in feite voor honderden bedrijven tegelijkertijd de boekhouding verzorgt. Dat is dan ook meteen de uitdaging in ons werk!