Vincent Ramaekers

Vincent Ramaekers

Directeur Pilaster VvE-Beheer

Ik ben Vincent Ramaekers en ik ben directeur van Pilaster VvE Beheer in Alkmaar. Van origine ben ik planoloog, maar al snel in mijn carriere kwam ik in aanraking met het beheervak en volgde ik een post-HBO opleiding als Vastgoedmanager. Vanaf 2004 ben ik werkzaam binnen de branche en vanaf 2007 als manager bij Pilaster. Met het team van toen nog 3 collega’s hebben wij Pilaster op de kaart gezet en zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke regionaal werkend gecertificeerde VvE beheerder.

Naast de algemene bedrijfsvoering van Pilaster vind ik het erg belangrijk om ook zelf nauw bij het beheren van VvE’s betrokken te zijn. Mijn specialiteit is gedegen adviseren over het beheren en oprichten van een financieel gezonde VvE, de begeleiding van splitsingstrajecten en het wijzigen van splitsingen. Dat doe ik voor bestaande complexen, nieuwbouwcomplexen, complexen met gemengde eigenaren en voor woningcorporaties. Daarnaast ben ik lid van de Raad van Advies van SKW-Certificatie.

Ik hou van een uitdaging, vooral daar waar onze concurrenten allang hebben opgegeven! Met mijn enthousiasme probeer ik collega’s en klanten te prikkelen. Wilt u meer over mij weten, bel of mail mij dan gerust. Ik sta altijd open voor een vrijblijvend gesprek!