Willeke Hollenberg

Willeke Hollenberg

Administratief/ technisch medewerker

Als administratief/ technisch medewerkster beantwoord ik alle inkomende reparatie verzoeken. Ik controleer tevens alle inkomende facturen. Samen met alle collega’s vormen wij een enthousiast team en tussen het werk door hebben wij ook veel plezier samen. Ik leer veel van mijn collega’s en als het nodig is helpen wij elkaar.

Voordat ik in februari 2015 in dienst kwam bij Pilaster, heb ik drie jaar gewerkt als Management Assistent op de vastgoed afdeling van een zorginstelling. Hier heb ik veel technische ervaring opgedaan en ben ik bij veel bouwkundige opleveringen betrokken geweest. Dankzij deze ervaring kan ik ook in mijn huidige functie klanten goed te woord staan. Het is altijd een mooie uitdaging om een klacht of storing zo snel mogelijk op te lossen. Als een eigenaar tevreden is, dan ben ik dat ook. Ik voel mij verantwoordelijk voor de eigenaars in de VvE’s en kan mij goed in hen verplaatsen.

Het spreekt voor zich dat de woning van een eigenaar in orde moet zijn. Ik ben blij dat ik hieraan kan bijdragen. Ook de klanttevredenheidsonderzoeken geven een direct beeld van hoe wij ons werk doen. Dit is erg leerzaam en een goede motivatie.