7

sep 2022

Pilaster is specialist in het opzetten of beheren van een Vereniging van Eigenaars (VvE). Pilaster ondersteunt, geeft advies, neemt initiatief en handelt alledaagse zaken adequaat af. Vanuit ons kantoor in Alkmaar bedienen wij onze klanten in heel Noord-Holland.

PILASTER HEEFT ALTIJD PLEK VOOR STARTENDE EN ERVAREN ADVISEURS VVE-BEHEER

Je bent verantwoordelijk voor het volledig beheer van jouw eigen VvE-portefeuille, inclusief alle communicatieve, financiële, technische en juridische aspecten. Je bent het vaste aanspreekpunt voor de bestuursleden, organiseert bestuurs- en ledenvergaderingen, bent hierbij aanwezig en zit deze veelal voor. Je verzorgt de verslaglegging en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle besluiten. Je wordt daarbij ondersteund door onze front office, de afdeling technisch beheer en de afdeling financieel beheer. Je ondersteunt en/of vervangt collega´s bij drukte of afwezigheid en draagt actief bij aan de voorziene groei in 2023/2024 van onze SKW-gecertificeerde organisatie.

Ben jij allround, proactief, enthousiast en sta je stevig in je schoenen? Onderhoud je makkelijk contacten op diverse niveaus en communiceer je op een heldere en professionele wijze? Heb jij een flexibele instelling en waarborg jij, ook bij een hoge werkdruk, kwaliteit en nauwkeurigheid? Heb je het talent om snel tot de kern van een probleem te komen en oplossingen aan te dragen? Kun je goed plannen en prioriteiten stellen? Word jij een gedreven ambassadeur voor Pilaster? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Een opleiding op MBO+ / HBO werk- en denkniveau is vereist. Een achtergrond in VvE beheer of vastgoedbeheer bij een professionele vastgoedeigenaar of zakelijk dienstverlener is een pré. Je bent ook in de avonduren beschikbaar in verband met bestuurs- en ledenvergaderingen

Ons aanbod

Je komt te werken in een bevlogen, kundig en enthousiast team. Een groeiende organisatie met een prima imago. De werktijden zijn flexibel en er zijn groeimogelijkheden door studie en training. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je kennis en ervaring. In eerste instantie wordt er een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar afgesloten. Als het wederzijds bevalt, is er uitzicht op een langdurig dienstverband. Het spreekt voor zich dat ook de bijkomende voorwaarden goed zijn.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze uitdagende baan, e-mail dan je gemotiveerde sollicitatie en CV naar Vincent Ramaekers.