Vacatures bij Pilaster VvE-beheer in Alkmaar

Pilaster is specialist in het opzetten of beheren van een Vereniging van Eigenaars (VvE). Pilaster  ondersteunt, geeft advies, neemt initiatief en handelt alledaagse zaken adequaat af. Vanuit ons kantoor in Alkmaar bedienen wij onze klanten in heel Noord-Holland.

Administratief Medewerker Onderhoud (32-36 uur)


Als het eerste aanspreekpunt voor het dagelijks onderhoud van onze VvE’s ben jij de spin in het web die aanvragen soepel afhandelt en zorgt voor een vlekkeloze samenwerking met leveranciers en VvE-besturen. Jouw doel? Het herstelproces efficiënt opstarten en begeleiden, zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken.

Wij hebben altijd plaats voor: startende en ervaren Adviseurs VvE-beheer


Je bent verantwoordelijk voor het volledig beheer van jouw eigen VvE-portefeuille, inclusief alle communicatieve, financiële, technische en juridische aspecten. Je bent het vaste aanspreekpunt voor de bestuursleden, organiseert bestuurs- en ledenvergaderingen, bent hierbij aanwezig en zit deze veelal voor. Je verzorgt de verslaglegging en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle besluiten.

Je wordt daarbij ondersteund door onze front office, de afdeling technisch beheer en de afdeling financieel beheer. Je ondersteunt en/of vervangt collega´s bij drukte of afwezigheid en draagt actief bij aan de voorziene groei in 2023/2024 van onze SKW-gecertificeerde organisatie.

Open sollicitatie


Wil jij bij Pilaster komen werken maar zijn er momenteel geen vacatures of vacatures in jouw vakgebied? Wij staan altijd open voor goede vakmensen en talenten. Schroom dus niet om een open sollicitatie en CV te sturen naar Vincent Ramaekers.

Wat bieden wij jou?

  • Je komt te werken in een bevlogen, kundig en enthousiast team.
  • Een groeiende organisatie met een prima imago.
  • De werktijden zijn flexibel en er zijn groeimogelijkheden door studie en training.
  • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • In eerste instantie wordt er een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar afgesloten. Als het wederzijds bevalt, is er uitzicht op een langdurig dienstverband.
  • Het spreekt voor zich dat ook de bijkomende voorwaarden goed zijn.