Vacatures bij Pilaster VvE-beheer in Alkmaar

Bij Pilaster, een dynamische organisatie met een team van 23 professionals, beheren we ongeveer 500 VvE’s door heel Noord-Holland, inclusief Texel. Wij onderscheiden ons door een allesomvattende dienstverlening, een platte organisatiestructuur die collegialiteit en persoonlijke groei stimuleert, en een bedrijfscultuur waarin humor, eerlijkheid, integriteit en werklust centraal staan. Wij zoeken een nieuwe collega die deze waarden deelt en bij wil dragen aan ons succes.

Adviseur VvE-beheer


Als Adviseur VvE-beheer bij Pilaster VvE Beheer vervul je een veelzijdige rol. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van een eigen portefeuille en fungeert als het eerste aanspreekpunt voor onze relaties. Je werkt nauw samen met collega’s van de Front Office, Financieel en Technisch Beheer, wat niet alleen zorgt voor een betere uitoefening van je functie, maar ook veel plezier en voldoening biedt.

Administratief Medewerker Onderhoud (32-36 uur)


Als het eerste aanspreekpunt voor het dagelijks onderhoud van onze VvE’s ben jij de spin in het web die aanvragen soepel afhandelt en zorgt voor een vlekkeloze samenwerking met leveranciers en VvE-besturen. Jouw doel? Het herstelproces efficiënt opstarten en begeleiden, zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken.

Open sollicitatie


Wil jij bij Pilaster komen werken maar zijn er momenteel geen vacatures of vacatures in jouw vakgebied? Wij staan altijd open voor goede vakmensen en talenten. Schroom dus niet om een open sollicitatie en CV te sturen naar Bob Hollemans.

Wat bieden wij jou?

  • Je komt te werken in een bevlogen, kundig en enthousiast team.
  • Een groeiende organisatie met een prima imago.
  • De werktijden zijn flexibel en er zijn groeimogelijkheden door studie en training.
  • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • In eerste instantie wordt er een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar afgesloten. Als het wederzijds bevalt, is er uitzicht op een langdurig dienstverband.
  • Het spreekt voor zich dat ook de bijkomende voorwaarden goed zijn.