20

jan 2023

Vacature: administratief/technisch medewerker VvE-Beheer

Vacature: administratief/technisch medewerker VvE-Beheer

Pilaster is specialist in het opzetten of beheren van een Vereniging van Eigenaars (VvE). Pilaster ondersteunt, geeft advies, neemt initiatief en handelt alledaagse zaken adequaat af. Vanuit ons kantoor in Alkmaar bedienen wij onze klanten in heel Noord-Holland.

Wij zoeken voor 32 tot 40 uur per week:

administratief/technisch medewerker VvE-Beheer

Binnen het team Technisch beheer van Pilaster ben je verantwoordelijk voor het uitzetten en bewaken van reparatieverzoeken, offertes aanvragen voor reparatie en contract onderhoud en verzorg je het contractbeheer. Je bent de schakel tussen klanten, bestuursleden en onze beheerders voor technische zaken. Je hebt in deze functie veelvuldig telefonisch contact met klanten en leveranciers.

Heb jij een flexibele instelling, een proactieve houding en waarborg jij, ook bij een hoge werkdruk, kwaliteit en nauwkeurigheid? Ben jij communicatief vaardig en representatief, heb je een goede telefoonstem? Kun je makkelijk schakelen tussen verschillen taken en niveaus? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een arbeidsverleden bij een VvE- of vastgoedbeheerder, een commerciële/ zakelijke dienstverlener of een afgeronde technische MBO-4/HBO-opleiding in die richting is een eis. Ervaring met CRM-systemen en Twinq zijn een pré.

Ons aanbod

Je komt te werken in een bevlogen, kundig en enthousiast team. Een groeiende organisatie met een prima imago. De werktijden zijn flexibel en er zijn groeimogelijkheden door studie en training. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je kennis en ervaring. In eerste instantie wordt er een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar afgesloten. Als het wederzijds bevalt, is er uitzicht op een langdurig dienstverband. Het spreekt voor zich dat ook de bijkomende voorwaarden goed zijn. Het aantal uren per week gaat in overleg.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze uitdagende baan, e-mail dan je gemotiveerde sollicitatie en CV naar Niels Jong.