26

mrt 2024

Vacature: Administratief Medewerker Onderhoud (32-36 uur)

Over Pilaster VvE Beheer

Pilaster bestaat uit een enthousiast team van 20 gedreven professionals die elke dag met passie werken aan het beheer van circa 500 VvE’s in heel Noord-Holland, inclusief Texel. Onze kracht? Allesomvattende dienstverlening onder één dak, een platte organisatiestructuur die collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling vooropstelt. En een bedrijfscultuur waarin lachen, eerlijkheid, integriteit en een gezonde werklust centraal staan. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die zich in deze waarden herkent en bij wil dragen aan ons succes.

Jouw rol

Als het eerste aanspreekpunt voor het dagelijks onderhoud van onze VvE’s ben jij de spin in het web die aanvragen soepel afhandelt en zorgt voor een vlekkeloze samenwerking met leveranciers en VvE-besturen. Jouw doel? Het herstelproces efficiënt opstarten en begeleiden, zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken.

Wie zoeken wij?

  • Een initiatiefrijk persoon die enthousiasme uitstraalt en overbrengt;
  • Iemand die van nature klantgericht is en zich goed kan inleven in anderen;
  • Een organisatietalent dat overzicht houdt en snel kan schakelen onder druk;
  • Een proactieve teamspeler met oog voor detail in administratieve taken;
  • Iemand met sterke communicatieve vaardigheden, affiniteit met bouwkunde/techniek en bij voorkeur ervaring heeft met Twinq (of bereid is dit snel te leren).

Wat bieden wij?

  • Een inspirerende werkplek in een organisatie die voortdurend in ontwikkeling is, met een informele en gezellige sfeer;
  • Een competitief salarispakket, afgestemd op jouw ervaring en competenties;
  • Aantrekkelijke extra’s zoals een winstdelingsregeling en hybride thuiswerkmogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding of OV-kaart, plus een vergoeding voor thuiswerken;
  • Een werkplek in de nabijheid van het levendige centrum van Alkmaar.

Interesse?

Voel jij je aangesproken door deze rol en denk je dat je een goede match bent met Pilaster, zowel professioneel als persoonlijk? Ook als je twijfelt over je ervaring, nodigen we je toch graag uit om te solliciteren. Stuur je cv en motivatie naar bhollemans@pilaster.nl, ter attentie van Bob Hollemans (Operationeel Manager), en vertel ons meer over jezelf.

Wij zijn een voorstander van gelijke kansen en diversiteit. Iedereen is welkom bij Pilaster, ongeacht persoonlijke voorkeuren of achtergrond.

Privacy en acquisitie

Conform de AVG hanteren we strikte privacyregels. We behandelen je gegevens met de grootste zorg. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.