Wij zorgen er voor dat u met plezier kunt wonen of werken in uw complex

Het beheer van een Vereniging van Eigenaren is complex en tijdrovend. Het algemeen administratief beheer en de juridische, financiële en technische zaken die dagelijks rond een VvE spelen, vragen om deskundige begeleiding. En dat is nu precies wat wij voor u doen.

Zoekt u iemand aan wie u met een gerust hart het beheer van uw Vereniging van Eigenaren kunt overlaten? Pilaster uit Alkmaar ondersteunt op alle niveaus en neemt initiatief. Pilaster is betrouwbaar, transparant en deskundig. U kunt het gehele of gedeeltelijke beheer van uw VvE met vertrouwen aan ons overlaten: wij nemen de totale organisatie en coördinatie uit handen. U weet niet alleen zeker dat het beheer goed gebeurt, maar ook dat er bijvoorbeeld voldoende geld wordt gespaard voor onderhoud en dat continuïteit gegarandeerd is. U hoeft zich geen zorgen te maken als een bestuurder plotseling wegvalt. Het beheer gaat gewoon door.

Wat doen wij?

Onze werkzaamheden lopen uiteen van het begeleiden van een bestaande vereniging van eigenaren, tot het advisering bij het opstarten en activeren van een nieuwe VvE. Van grootschalig onderhoud en het notuleren van vergaderingen tot het opstellen van begrotingen. Wij zorgen dat alle eigenaren binnen de VvE met plezier kunnen wonen of zaken doen, zonder zich druk te maken over het beheer van de algemene ruimtes en voorzieningen.

Onze werkwijze

Voordat wij offerte uitbrengen, praten we eerst met u over de inhoud. Na een persoonlijk gesprek, verkennen we het complex. Als we voor aan de slag mogen, krijgt u toegang tot uw eigen beveiligde VvE-website. Hier kunt u 24/7 uw online dossier inzien. Bovendien informeren wij u regelmatig over wat we voor uw Vereniging van Eigenaren doen. Persoonlijk of via onze website. Zo bent u altijd op de hoogte.