VERZEKERINGEN VOOR UW VVE

Pilaster VvE-Beheer heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Raetsheren van Orden om te kunnen bemiddelen in verzekeringen speciaal voor Verenigingen van Eigenaren. Het gaat uitsluitend om het bemiddelen in VvE verzekeringen, niet om het geven van advies.

In het najaar van 2015 zijn de regels rondom het werk aan verzekeringsproducten door beheerders aangescherpt en is een AFM vergunning vereist. Zonder een AFM vergunning mag een beheerder niets doen op het gebied van bemiddelen (offertes aanvragen) of adviseren. Pilaster heeft ervoor gekozen om voor het specialistische werk rondom VvE verzekeringen zich te binden aan een echte specialist. Raetsheren van Orden is een onafhankelijke registermakelaar in assurantiën. Vanuit haar deskundigheid en vakbekwaamheid is zij bevoegd om VvE’s te adviseren op het gebied van verzekeringen. De professionals van de VvE-desk bij Raetsheren van Orden zijn u graag van dienst bij vragen en/of opmerkingen. Zij zijn bereikbaar via vvebestuur@rhvo.nl

Door deze verbintenis zijn wij zelf ook een financiële instelling geworden en houdt de AFM toezicht op ons. Pilaster handelt onder vergunningsnummer 12008569 van Raetsheren van Orden dat bij de AFM staat geregistreerd.

De afhandeling van schades welke worden gedekt door verzekeringen die door de VvE zijn afgesloten, verzorgt Pilaster uiteraard ook voor u.