PILASTER ZORGT GOED VOOR UW VASTGOED

Mensen voelen zich prettiger in een goed onderhouden huis, kantoor of winkelcentrum. Bovendien bepaalt de staat van onderhoud ook de waarde van het onroerend goed. Een object verkoopt een stuk makkelijker met een goed onderhouden en financieel gezonde VvE. Zie daar het belang van technisch beheer.

Pilaster zorgt goed voor uw vastgoed. Met de plannen en begrotingen van onze technische experts is het dagelijks en meerjaren onderhoud gegarandeerd. Met het oog daarop adviseren wij doordacht over de hoogte van de VvE-bijdrage en reservering. We nemen jaarlijks de contracten met aannemers onder de loep en besparen waar mogelijk. Zijn er goede en voordeligere alternatieven bij andere aanbieders? Dan zetten we de contracten om. Onze medewerkers zijn constant alert, doen aanbestedingen, sluiten contracten af, begeleiden, beheren en onderhouden.

Ook een jaarlijkse inspectie van uw VvE behoort tot de mogelijkheden. Hoe staat het erbij? Welk werk is nu nodig, wat kan wachten? Waar leveren andere keuzes winst op? We kennen uw vereniging, weten wie er in het complex woont en welke wensen eigenaren hebben.

Reparatieverzoeken

Is er iets stuk in de algemene ruimtes van uw complex? Een lekkend dak, een tochtend kozijn, een intercom die niet werkt of een deur die klemt? Meld uw reparatieverzoek online bij Pilaster en wij zorgen dat het opgelost wordt. Ook bij acute problemen buiten kantoortijden, zoals een bewoner die vastzit in de lift of stormschade, kunnen we reparateurs of storingdiensten laten uitrukken.

Planmatig onderhoud

Planmatig groot onderhoud vraagt om een goede voorbereiding en begeleiding. Namens uw VvE verzorgen wij de aanbesteding, de selectie van de aannemers, het opstellen van planning en contracten en de communicatie met eigenaars over de werkzaamheden. Wij zijn voor alle betrokkenen het aanspreekpunt. Bovendien houden we planning en budget in de gaten en controleren de werkzaamheden. Niet alleen direct na afronding van het werk, maar ook een jaar later om te zien of bijvoorbeeld het schilderwerk er nog steeds goed uitziet. Uiteraard hoort de volledige financiële afwikkeling ook bij onze diensten.