19

aug 2015

Artikel VvE Magazine over het certificeren van uw VvE

Categories: Vve-beheer

Deze maand is er een lezenswaardig artikel gepubliceerd in het VvE magazine van stichting VvE Belang. Hierin wordt de meerwaarde van de SKW-certificering voor zowel de VvE’s als de VvE-beheerder verduidelijkt. Wat betekent het certificaat voor de werkwijze en het functioneren van beide partijen? Welke voordelen zijn te behalen bij de verkoop van een appartement? Kosten en doorlooptijd van de SKW-certificering zijn in ieder geval geen drempel meer.

VvE Certificeren

VvE De Entree lift mee op het certificaat van de VvE-beheerder: ‘Het certificaat voor de VvE zou veel meer bekendheid moeten krijgen!’

“Aanvankelijk zagen we de meerwaarde van certificering van onze VvE niet in. We vinden het belangrijk om de regels strikt na te volgen en we vroegen ons af of dat moest worden bevestigd door een certificaat. Niels Jong, onze beheerder bij Pilaster VvE-Beheer BV, heeft ons echter overtuigd, dus we hebben het voorgelegd aan de ALV. Sinds het najaar van 2014 is VvE De Entree gecertificeerd, samen met VvE Winterlinde aan de Saverystraat, de eerste in Alkmaar. Dat ging in een onverwacht snel tempo, want we hebben er zelf in feite niets voor hoeven doen.”

Lees het hele artikel uit VvE Magazine van VvE Belang als PDF.

Bron artikel: VvE Magazine augustus 2015, uitgegeven door stichting VvE Belang.