Madelon van Stigt Thans

Madelon van Stigt Thans

VVE ADVISEUR

Na mijn HBO-opleiding Makelaardijleer heb ik eerst twee jaar in de makelaardij gewerkt, waarbij ik steeds meer leerde over het appartementsrecht. Regelgeving heeft altijd mijn interesse gehad en de overstap naar Pilaster VvE Beheer in 2007 was dan ook bijna vanzelfsprekend. In onze portefeuille hebben we een grote diversiteit aan VvE’s qua omvang, voorzieningen en aktes. Hierdoor is onze ervaring groot en dat houdt het werk ontzettend interessant en leuk!

Samen met het bestuur van een VvE pakken wij het beheer op en regelen alle zaken van A tot Z. Of het nu gaat om de voorbereiding van de jaarlijkse algemene ledenvergadering of de vraagstelling of de mat bij de voordeur is toegestaan. Wij regelen niet alleen de dagelijkse gang van zaken, maar kijken ook met het bestuur naar de toekomst. Het is van net zulk groot belang dat het complex in een goede bouwtechnische staat blijft, als dat de te verwachte financiële situatie van de VvE gezond is. Wij houden ons hiermee dagelijks bezig.

Als adviseur ben ik het aanspreekpunt voor de VvE’s uit mijn portefeuille. Bestuur en leden kunnen bij mij terecht voor vragen over de VvE. Die kunnen variëren van een aanvraag voor het indienen van een agendapunt, het nagaan of een balkonafscheiding is toegestaan, een gewenste toelichting op de begroting, tot de kwestie of huisdieren zijn toegestaan. Geen vraag is ons vreemd of te gek. Behalve misschien de vraag of men het lidmaatschap bij de VvE ook kan opzeggen…