VACATURE: TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER VVE-BEHEER

Als toonaangevende specialist in het opzetten en beheren van Verenigingen van Eigenaren (VvE), biedt Pilaster uitgebreide ondersteuning en adviesdiensten vanuit ons kantoor in Alkmaar. Wij bedienen een brede klantenkring in heel Noord-Holland en streven naar uitmuntendheid in elk aspect van ons werk. Daarbij heeft Pilaster altijd plek voor startende en ervaren medewerkers.

EEN GREEP UIT ONS PORTFOLIO

Tuinen van Bergen

Genua in Julianadorp

De Westerzij in Heiloo

De Entree in Alkmaar

Jouw rol

Wij zijn op zoek naar een Technisch Administratief Medewerker VvE-Beheer voor 32 tot 40 uur per week. In deze rol ben je cruciaal binnen ons team van Technisch Beheer. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van reparatieverzoeken en het aanvragen van offertes voor reparatie en onderhoud.

Daarnaast verzorg je het contractbeheer en ben je het voornaamste contactpunt voor zowel klanten als leveranciers. Jouw vermogen om efficiënt te communiceren en een brug te slaan tussen diverse partijen speelt een centrale rol in het succes van ons team.

Jouw talenten

We zoeken een collega die zich kenmerkt door een flexibele en proactieve houding. Je bent iemand die ook onder hoge werkdruk de kwaliteit en nauwkeurigheid van het werk waarborgt. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden stellen je in staat om effectief te schakelen tussen diverse taken en niveaus.

Je collega technisch administratief medewerkers

Jouw achtergrond

Een achtergrond in VvE- of vastgoedbeheer, commerciële dienstverlening of een technische MBO-4/HBO-opleiding is vereist. Ervaring met CRM-systemen en Twinq is een pré.

Wat bieden wij jou?

  • Een inspirerende werkplek in een groeiende organisatie met een uitstekend imago.
  • Flexibele werktijden en significante groeimogelijkheden door middel van studie en training.
  • Een competitief salaris, afgestemd op je ervaring en vaardigheden.
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een langdurig dienstverband bij wederzijdse tevredenheid.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom jij ons team versterken?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je gemotiveerde sollicitatie en CV naar Niels Jong. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe jij denkt bij te kunnen dragen aan ons team bij Pilaster.