05

okt 2020

FUNDAMENT VOOR ZORGELOOS VVE-BEHEER

Pilaster is specialist in het opzetten of beheren van een Vereniging van Eigenaars (VvE). Pilaster ondersteunt, geeft advies, neemt initiatief en handelt alledaagse zaken adequaat af. Vanuit ons kantoor in Alkmaar bedienen wij onze klanten in heel Noord-Holland.

Wij zoeken een fulltime:

adviseur VvE-Beheer

 

Je bent verantwoordelijk voor het volledig beheer van jouw eigen VvE-portefeuille, inclusief alle communicatieve, financiële, technische en juridische aspecten. Je bent het vaste aanspreekpunt voor de bestuursleden, organiseert bestuurs- en ledenvergaderingen, bent hierbij aanwezig en zit deze veelal voor. Je verzorgt de verslaglegging en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle besluiten. Je wordt daarbij ondersteund door onze front office, de afdeling technisch beheer en de afdeling financieel beheer. Je ondersteunt en/of vervangt collega´s bij drukte of afwezigheid en draagt actief bij aan de verdere groei van onze SKW-gecertificeerde organisatie.

Ben jij allround, proactief, enthousiast en sta je stevig in je schoenen? Onderhoud je makkelijk contacten op diverse niveaus en communiceer je op een heldere en professionele wijze? Heb jij een flexibele instelling en waarborg jij, ook bij een hoge werkdruk, kwaliteit en nauwkeurigheid? Heb je het talent om snel tot de kern van een probleem te komen en oplossingen aan te dragen? Kun je goed plannen en prioriteiten stellen? Word jij een gedreven ambassadeur voor Pilaster? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Een opleiding of relevante werkervaring op MBO+ / HBO werk- en denkniveau is vereist. Net als een achtergrond in VvE beheer of vastgoedbeheer bij een professionele vastgoedeigenaar of dienstverlener. Je bent ook in de avonduren beschikbaar in verband met bestuurs- en ledenvergaderingen.

Ons aanbod

Je komt te werken in een bevlogen, kundig en enthousiast team. Een groeiende organisatie met een prima imago. De werktijden zijn flexibel en er zijn groeimogelijkheden door studie en training. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je kennis en ervaring. In eerste instantie wordt er een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar afgesloten. Als het wederzijds bevalt, is er uitzicht op een langdurig dienstverband. Het spreekt voor zich dat ook de bijkomende voorwaarden goed zijn.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze uitdagende baan, e-mail dan je gemotiveerde sollicitatie en CV naar Vincent Ramaekers.